De computer langer laten gebruiken op verzoek van een kind

Je kind kan via Kaspersky Safe Kids vragen om wat langer aan de computer te mogen zitten. Dankzij deze functie kun je indien nodig de instellingen van Kaspersky Safe Kids op afstand aanpassen.

Hoe werkt het

Enkele minuten voordat je kind de dagelijkse toegestane tijd op de computer bereikt, ziet je kind een melding van Kaspersky Safe Kids over de naderende pauze. In het hoofdvenster van het programma kan je kind klikken op Vraag om meer tijd om te vragen of het de computer langer mag gebruiken. De verzoeken worden weergegeven in My Kaspersky.

Je deelt je beslissing aan het kind mee via op de knoppen Toestaan of Weigeren. Je beslissing wordt automatisch weergegeven op de computer van je kind.

Het wekelijkse schema wordt niet gewijzigd.